Online beschikbare cursussen

Online beschikbare cursussen

courses

Volg online cursussen van enkele van s werelds beste universiteiten en hogescholen. Cursussen zijn onderverdeeld in cursussecties en kunnen in je eigen tijd en tempo worden gevolgd. De cursussen omvatten meestal op band opgenomen lezingen, zelfexamens, online quizzen en online discussieforums. Als je een cursus hebt afgerond, kom je in aanmerking voor een deelbaar digitaal cursuscertificaat samen met een officieel tekstboek tegen een kleine vergoeding. Studenten die extra cursussen of voltijdcursussen volgen, komen ook in aanmerking voor een automatisch certificaat voor het voltooien van een cursus.

keuzecursussen zijn cursussen die niet vereist zijn om een graad te behalen, maar dienen om aan een of meer specifieke behoeften te voldoen. Er zijn veel van deze cursussen beschikbaar voor studenten om zich voor in te schrijven. Enkele voorbeelden van keuzevakken zijn Psychologie, Engels, Chinees, Wiskunde, Geneeskunde en Verpleegkunde. Keuzevakken zijn meestal verplicht als keuzevak door veel scholen, vooral universiteiten, terwijl andere alleen worden aangeboden bij inschrijving of als op zichzelf staande cursussen. Dit zijn goede vakken om vroeg in de collegecarrière op te pakken om aan de voorwaarden voor het afstuderen te voldoen.

De meeste universiteiten en hogescholen bieden gratis cursussen en middelen aan om studenten te helpen hun onderwijsdoelen te bereiken. De meeste universiteiten en hogescholen hebben een afdeling Informatietechnologie die basiscursussen informatietechnologie aanbiedt, zoals webgebaseerde e-mail, Java, netwerken, tekstverwerking en multimedia. Studenten kunnen zich aanmelden voor gratis cursussen en deze volgen als hun eerste semester of als onderdeel van een keuzevak. Sommige scholen bieden zelfs online lessen aan, waardoor studenten van thuis uit kunnen leren. In de lente van elk jaar zijn alle inkomende eerstejaars verplicht deel te nemen aan een algemene vergadering die open is voor het publiek en is ontworpen om studenten een overzicht te geven van de school en hen voor te stellen aan de faculteit, het personeel en de studenten.