Home Studeren Hoe bijles jou kan helpen bij je studie

Hoe bijles jou kan helpen bij je studie

0
Hoe bijles jou kan helpen bij je studie

Je werkt knetterhard aan je studie en bent hard op weg naar dat ene doel: Afstuderen. Maar hier en daar kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Dan is het goed om te weten dat de Superprofs jou met bijles kunnen ondersteunen met je studie.

Heb je af-en-toe wat ondersteuning nodig bij jouw studie? Bijles in een bepaald vak of een bepaalde richting van een ervaren, enthousiaste leraar of lerares die alles weet op het gebied waar jij nou net even vastloopt? Maak dan kennis met de Superprof.

Inhoudsopgave

De Superprof voor bijles

Het platform Super-prof.nl is een online community waar duizenden leraren verspreid over heel Nederland zich aanbieden om jou te ondersteunen op het terrein waar zij supersterk in zijn en een (academische of praktische) achtergrond in hebben. Zij staan klaar om jou over dat dode moment heen te slepen, te ondersteunen met andere invalshoeken of gewoon simpelweg samen met jou nog wat extra tijd te besteden aan een bepaald vak. Zij helpen jou om zorgeloos op dat doel van afstuderen (of een tussentijds examen natuurlijk) af te koersen.

Kies zelf je ideale bijles-superprof uit duizenden profielen

Het vinden van de beste bijles-superprof is transparant en gemakkelijk bij Superprof. Op de website geef je aan in welk vak je bijles zoekt en of je met je prof op locatie of online wilt werken. Vervolgens krijg je profielen te zien van alle beschikbare Superprofs die voldoen aan jouw zoekcriteria en kun je hun profielen doorlezen. Zo kun je gemakkelijk bekijken wie qua achtergrond het beste bij jou en jouw manier van leren past. Maak in je selectie ook gebruik van de reviews die de studenten die jou voorgingen aan de bijlesleraren hebben gegeven. Zo verzeker je jezelf van goede kwaliteit, gekeurd door andere studenten net als jij. Ook de uurtarieven staan vermeld bij de profielen. Check of dit in jouw budget past. Overigens verzorgen de meeste Superprofs de eerste les gratis. Hierdoor kun je zonder verplichtingen ontdekken of jullie een match hebben en of hij of zij de ideale bijlesleraar of -lerares voor jou is. Zo kies je de Superprof die de ideale match voor bijles tijdens jouw studie is.

Veilige kennismaking

Om een veilige kennismaking te waarborgen stel je na het selecteren van de gewenste bijlesleraar een lesaanvraag op. Hierin geef je exact aan wat jij verwacht van de bijles. Zo weet de bijlesprofessional die jij hebt geselecteerd en die je benadert precies wat jouw doelen zijn en kan hij of zij bepalen of er een potentiele match is. Daarmee voorkomen jullie beide eventuele teleurstellingen. Communicatie vindt, uit veiligheidsoverwegingen, natuurlijk uitsluitend plaats via de beveiligde website van Super-prof.nl. Dat heeft bovendien als bijkomend voordeel dat je daardoor alle berichten op een plek bij elkaar hebt. De meeste leraren reageren binnen enkele uren, dus je weet snel waar je aan toe bent.

Meer dan alleen bijles

Heb je nog tijd over naast je studie en wil je jezelf verdiepen in andere onwijs interessante vakken of bezigheden? Maak dan ook kennis met enthousiaste en super gemotiveerde professionals op gebieden zoals yoga, muziekles, zingen of gebarentaal. Of schaaf met behulp van hun aanwijzingen jouw vaardigheden bij in voetbal, zwemmen, boksen of andere sporten bij. Er zijn ook Superprofs die je wegwijs kunnen maken in Photoshop of rijles kunnen geven. Wat jou ook bezighoudt, en waar jij je ook verder in wilt bekwamen, er is op het platform altijd wel een Superprof te vinden die jou er bij kan ondersteunen en begeleiden!

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Heb je jongere broertjes of zusjes die nog op de middelbare school zitten en het lastig vinden om hun huiswerk op tijd en goed af te maken? Vertel hen dan dat zij ook voor huiswerkbegeleiding terecht kunnen bij een van de vele professionals op het platform. Dat scheelt thuis een hoop strijd en helpt hen nog betere resultaten te behalen.

Internationale gemeenschap van Superprofs

Ruim 10 jaar geleden werd Superprof opgericht. Sindsdien is het platform uitgegroeid tot een internationale community van ruim 22 miljoen betrokken en gepassioneerde superleraren die over de hele wereld bijlessen en huiswerkbegeleiding verzorgen voor meer dan 35 miljoen enthousiaste leerlingen. Jij zult er dan ook zeker de meest geschikte bijlesleraar vinden!