Home Shoppen Bij deze winkels/webshops krijg je studentenkorting op je laptop

Bij deze winkels/webshops krijg je studentenkorting op je laptop

0
Bij deze winkels/webshops krijg je studentenkorting op je laptop

Begin je aan je studie en merk je dat je een (nieuwe) laptop kunt gebruiken? Dan is er goed nieuws! Studenten krijgen namelijk vaak laptop korting als zij voor een nieuw apparaat gaan kijken. Met je collegekaart kun je aantonen dat je studeert. Vaak wordt in de winkel ook om je studentnummer gevraagd. Zodra er is geverifieerd dat je student bent, kun je een flinke korting op de aanschaf van je nieuwe laptop krijgen. Dit scheelt je veel geld. Op deze pagina lees je welke merken studenten korting bieden op de aanschaf van een laptop. Je komt erachter hoeveel studentenkorting je kunt krijgen én welke laptops door studenten als de beste studentenlaptops worden gezien.

Welke laptopmerken staan erom bekend om studenten laptop korting te bieden?

Heb je voor de start van je studie of je nieuwe studiejaar een goede laptop nodig? Dan is er goed nieuws. Een aantal bekende laptopmerken bieden namelijk studentenkorting op hun laptops. Hierdoor kun je van de beste laptops gebruikmaken tijdens je studie. Een snelle laptop helpt je om makkelijker te studeren. Zeker wanneer je met zware softwareprogramma’s dient te werken voor je studie, is het belangrijk om een goede laptop tot je beschikking te hebben. Bekende merken die studenten laptop korting geven zijn bijvoorbeeld Apple, HP, Acer, Dell en Lenovo. Weet je nog niet precies welke laptop je wil kopen? Dan kun je online veel informatie en adviezen terugvinden.

Je kunt bijvoorbeeld laptops met elkaar vergelijken qua aanschafprijs, besturingssysteem, (werk)geheugen, kwaliteit, batterijduur en nog veel meer. Waar jij als student naar op zoek bent is een laptop van de beste kwaliteit, voor de meest betaalbare prijs. Geld besparen op grote aankopen zorgt ervoor dat je dat geld in andere belangrijke zaken kunt steken. Denk hierbij aan het betalen van je maandelijkse lasten, vakanties of het spekken van je spaarrekening.

Hoeveel studentenkorting kun je op je nieuwe laptop krijgen?

Je kunt ervoor kiezen om je laptop online of in de winkel te kopen. Zodra je weet welke laptop bij je wensen en je studie past, kun je de prijzen online met elkaar vergelijken. Heb je vragen over de werking van de laptop of wil je advies krijgen over welke laptop het beste bij een student past, kun je altijd even langs de winkel gaan. Een laptop met korting zorgt ervoor dat je geld bespaart. Studeren is al duur genoeg, zeker als je ook op kamers of op jezelf gaat wonen tijdens je studententijd. De student laptop korting die je ontvangt, verschilt per merk en ook per winkel.

De beste deals kunnen je tot wel 64% korting op een nieuwe laptop bieden. Met dit soort percentages kan de korting die je ontvangt oplopen tot €3.212,55 euro. Het is aan jou om de beste deals na te jagen. Wanneer je weet welke laptop je wil kopen, kun je online of in de winkel onderzoek doen naar de beste prijs. Wist je dat de Mediamarkt je bijvoorbeeld altijd de laagste prijs garandeert? Zie je de laptop ergens anders goedkoper, maar zit die winkel niet bij je in de buurt? Dan kun je dit aan de Mediamarkt doorgeven, waarna zij de laptop voor dezelfde lage prijs aan je verkopen.

Welke laptops zijn het meest geschikt voor een student?

Nu je erachter bent gekomen waar je studentenkorting ontvangt op je laptop, wil je natuurlijk weten welke laptops het beste bij jouw studentenleven passen. Wil jij je nieuwe laptop voor je studie gebruiken? Dan is het belangrijk dat je in ieder geval let op het gewicht van de laptop, welk besturingssysteem het heeft, wat het formaat is, welke processor erin zit en hoeveel (werk)geheugen de laptop heeft. De absolute topper voor studenten is de Macbook Air 2020. Deze laptop van Apple is prijzig, maar wordt als de beste studenten laptop gezien. De batterij van deze laptop gaat tot wel 18 uur mee en de laptop weegt maar 1,29 kilo. Hij past dus makkelijk in je tas.

Het mooie is dat je bij Apple studenten laptop korting ontvangt. Wanneer je bijvoorbeeld een grafische studie volgt, is de Macbook Pro een betere aanschaf. De batterij van een Macbook Pro gaat 20 uur mee en je kunt er razendsnel zware programma’s zoals video- en fotobewerkingsprogramma’s op gebruiken. Wil je liever een betaalbaarder merk kopen? Dan is de Lenovo IdeaPad 5 een goede aankoop tijdens je studententijd. De HP Pavilion 15 is ook populair onder studenten. Wie weet kun je deze laptops met korting kopen. Vraag online of bij winkels zoals de BCC en de Mediamarkt of er korting op laptops voor studenten geldt.