Home Shoppen Bij deze winkels krijg je korting als student!

Bij deze winkels krijg je korting als student!

0
Bij deze winkels krijg je korting als student!

Zodra je gaat studeren kom je erachter dat het studentenleven aardig wat geld kost. Misschien ga je wel op kamers en doe jij je eigen boodschappen en betaal je maandelijks de huur. Je dient collegegeld te betalen om te studeren en de boeken die je nodig hebt zijn ook niet goedkoop. Om geld te besparen, kun je jouw collegekaart of CJP pas gebruiken. Je kunt namelijk shoppen met korting en leuke uitjes plannen zonder er de volle mep voor te betalen. Op deze pagina kom je erachter waar je studentenkorting krijgt als je gaat shoppen, als je wil gaan reizen of leuke culturele activiteiten met je vrienden wil plannen.

Waar krijg je studentenkorting als je gaat shoppen?

Nu je weet dat het mogelijk is om te shoppen met korting, wil je natuurlijk weten waar je allemaal studentenkorting krijgt. Apple biedt je een interessante studentenkorting als je een nieuwe smartphone, tablet of laptop tijdens je studie nodig hebt. Bij JD Sports krijg je studentenkorting in de winkel als je nieuwe sneakers koopt. Wanneer jij je afvraagt waar je allemaal met studentenkorting kunt shoppen, kun jij jezelf beter de vraag stellen waar niet? Om je een beeld te geven van winkels die studentenkorting hanteren, lees je hieronder een kleine opsomming terug.

Shoppen met studentenkorting doe je bij de Hema, Gamma, Coolblue, Decathlon, Douglas, Eastpak, FonQ, Gall & Gall, JBL, Lenovo, Malelions, MediaMarkt, Myprotein, NA-KD, Ray-Ban, Philips, Plus, SHEIN, Stradivarius, T-Mobile, The Body Shop, UGG, Under Armour, vanHaren, WE Fashion, Xenos, Zalando en nog veel meer. Online kun je een compleet overzicht terugvinden, aangezien het te veel is om op te noemen!

Geniet met korting van een geweldige vakantie met je vrienden

Tussen al het harde studeren door, wil je natuurlijk ook weleens uitrusten. Dit kun je het beste doen tijdens een welverdiende vakantie. Een aantal bedrijven in de reisbranche biedt studenten een mooie korting op verblijf of bijvoorbeeld het huren van een auto. Je kunt studentenkorting krijgen bij Europcar, Sixt, Hotels.com, Booking.com en nog veel meer. Sommige jongeren reisorganisaties organiseren hele groepsreizen voor grote vriendengroepen met korting. Op die manier kun je heerlijk van een vakantie genieten, zonder dat je er veel geld aan uit hoeft te geven. Zo houd je meer geld over voor je vaste lasten of om mee te sparen.

Vraag een CJP pas aan voor nog meer aanbiedingen tijdens je studietijd

De CJP pas is een kortingspas die je als student kunt aanvragen. Na de aanvraag krijg je het Cultureel Jongerenpaspoort door je brievenbus. De pas lijkt op een collegekaart en biedt je nóg meer korting. Je kunt met extra korting shoppen, maar ook leuke betaalbare uitjes plannen met je vrienden. De CJP pas biedt je namelijk korting op een bezoek aan de bioscoop, verschillende musea door heel het land, musicals en theatervoorstellingen. Als student krijg je ook korting op kaartjes voor festivals of concerten. Door deze speciale jongerenpas in te zetten, kun je leuke dingen doen met je vrienden zonder dat je er te veel geld aan uit hoeft te geven.