Waarom zijn boeken over kritisch denken en lezen populair geworden onder jonge lezers?

Waarom zijn boeken over kritisch denken en lezen populair geworden onder jonge lezers?

Er zijn vele redenen waarom kinderen fan worden van boeken. Boeken bieden de ontsnapping aan de echte wereld die de meeste kinderen nodig hebben tijdens de lange uren van hun slaap. Zelfs als een kind door zijn verhaaltje voor het slapengaan heen komt, is het nog klaarwakker om aan de dag te beginnen. De meeste kinderen zullen een favoriet boek hebben en je vertellen hoe belangrijk dat boek voor hen als kind was, en hoe ze zouden willen dat ze het elke dag de hele dag konden lezen.

books

Wat je in dit boek zult vinden: De meeste toptitels van boeken die door de deelnemers aan de onderwijsenquête werden aanbevolen, maakten deel uit van een boekenserie. Serieboeken introduceren geliefde personages in gloednieuwe verhalen, waarbij bekende plotstructuren en andere vertrouwde verhaallijnen worden gebruikt om de lezer het gevoel te geven dat hij is voorbereid op de volgende activiteit. In dit boek leert u hoe u kinderen kunt stimuleren om kritische denkvaardigheden te leren terwijl ze omringd worden door mensen die hun beste vrienden zijn. Dit boek laat je ook kennismaken met een ongewoon leerplan dat bekend staat als kritisch denken.

Wat je in dit boek zult vinden: Een leuke kijk op hoe jonge lezers literatuur gebruiken om zich bezig te houden met hun unieke hersenen en deze te ontwikkelen. De auteur Susan Hunter is een bekroond schrijfster, en meer dan 50 van haar titels zijn opgenomen in Best Sellers. Haar favoriete boeken zijn Never Let Go, Moon Dance, Girl with a Pearl necklace, en The Mysterious Man in Black. Haar wetenschappelijke en rationeel denkende verhalen hebben veel lezers voor zich gewonnen, en ze is altijd voorzichtig om erop te wijzen dat de theorieën die ze presenteert niet echt theorieën zijn, maar feiten. Haar verhalen zijn niet alleen vermakelijk, maar ze leren jonge lezers hoe ze moeten denken en problemen oplossen terwijl ze genieten van een goede leeservaring.