Neuscorrectieprocedure - De gesloten neuscorrectie

Neuscorrectieprocedure - De gesloten neuscorrectie

Als u een neuscorrectie overweegt, maar bang bent dat u veel geld zult moeten uitgeven, is er een manier om dat te vermijden en uw neus tegen veel lagere kosten te laten corrigeren. Het heet de gesloten neuscorrectie en u kunt er een laten uitvoeren tegen een fractie van de kosten in vergelijking met traditionele neuschirurgie. Een gesloten neuscorrectie is in feite een uitsnijding van acrylplastic die de neusbrug bij elkaar houdt en die als een speldenprik werkt om de neus recht te houden. Om dit te laten werken moet de patiƫnt een goede neussterkte hebben en ook goed kunnen ademen.

neuscorrectie

De traditionele chirurgische methode om een neuscorrectie recht te zetten is een open neuscorrectie. Met de technologische vooruitgang is er echter een meer geavanceerde manier van neuscorrectie gekomen, de gesloten neuscorrectie. Bij deze vorm van chirurgie wordt een minuscuul gaatje in de neusbrug uitgesneden en vervolgens opgevuld met een zeer dun, flexibel siliconenelastomeer. Dit houdt de brug op zijn plaats terwijl de chirurg het elastomeer beeldhouwt en vastlijmt aan het kraakbeen eronder. Het resultaat is een neus die er veel beter uitziet dan voorheen.

Hoewel de gesloten neuscorrectie aanzienlijk goedkoper is dan de open neuscorrectie, biedt deze niet dezelfde garantie op succes. Om de ingreep te laten slagen, moet er een behoorlijke verandering optreden in de omvang van de punt van uw neus. Het exacte succespercentage van deze ingreep is niet bekend, omdat veel patiƫnten wel toestemming krijgen voor de ingreep, maar uiteindelijk niet de gewenste verandering krijgen. Echter, de voordelen die u kunt genieten door geen fortuin uit te geven aan dit type neuscorrectie maken het verschil tussen wel of niet doorgaan.