Een inleiding tot IT-cursussen aan de Universiteit van Utah

Een inleiding tot IT-cursussen aan de Universiteit van Utah

Cursussen in IT kunnen verwarrend zijn als je niet begrijpt welke graad je wilt behalen. Uitgebreide technologie-, business- of designcursussen helpen je om nieuwe vaardigheden aan te scherpen en te ontwikkelen terwijl je in een dynamische omgeving werkt. Dergelijke cursussen stellen mensen ook in staat om zich gesterkt te voelen om meer financieel succes te boeken en grote loopbaanveranderingen door te voeren. En toch, als het erop aankomt een beslissing te nemen en te bepalen wat je gaat volgen, worden velen gewoon pragmatisch.

courses

Als je wilt weten wat je met IT-cursussen kunt doen, moet je de volgende inleidende opleidingen voor het werken in IT-afdelingen eens overwegen. Deze cursussen leren je over netwerken, applicatiesoftware, configuratiebeheer en technische basisvaardigheden. Je kunt kiezen uit een associates degree, een bachelors degree of een masters degree. De associates programma leert algemene computervaardigheden en netwerkbeveiliging, terwijl de bachelors degree richt zich op applicatie-ontwikkeling in zakelijke omgevingen, en de masters degree richt zich op meer specifieke gebieden, zoals specifieke technologie√ęn of geavanceerde cursussen zoals security.

Als een transfer student, moet u mogelijk voldoen aan een cursus vereiste voorafgaand aan de inschrijving bij de universiteit van uw keuze. Cursussen zijn onder andere informatietechnologie fundamentals, computer science basics, en database basics. Informatietechnologie is een snel groeiend gebied dat gekwalificeerde professionals met een verdiende graduate degree vereist. Deze graad programma biedt een solide basis voor het nastreven van verder leren en professionele ontwikkeling. Of u nu al een bachelors degree of zijn net beginnende, deze universiteit is zeker een cursus programma dat uw leerstijl en carrière doelen past hebben.