Actie ondernemen rond boeken

Actie ondernemen rond boeken

boeken

Houd je van boeken? Vind je ze overweldigend? Ik wel. De meeste studenten hebben een onmogelijke hoeveelheid boeken om uit te kiezen, laat staan dat ze elk boek kunnen beoordelen voordat ze beslissen of het de moeite waard is om te kopen of niet. Hier volgen enkele tips om je te helpen je boeken gemakkelijker te beoordelen en meer keuze te hebben wanneer je ze koopt.

Zoek op cursusnaam en universiteit aan de linkerkant van de pagina, klik dan op de school en het jaar waarin je bent ingeschreven. Hier vindt u de volledige opzet van de cursus, met informatie over het tekstboek en eventuele andere colleges en online lessen die deel uitmaken van de cursus. Als je docent de tekstboeken niet beschikbaar heeft gesteld om in de schoolboekwinkel te kopen, is dit je beste kans om een verplichte tekst voor de cursus te vinden. Sommige docenten staan online studenten toe de inhoud te downloaden, maar eisen dat ze hen de PDF-versie e-mailen, zodat ze de tekst online kunnen openen. De beste manier voor online studenten om het materiaal voor hun cursus te krijgen zonder op een antwoord per e-mail te hoeven wachten, is door naar de inhoud te zoeken en deze te bekijken.

Een andere tip voor het maken van aantekeningen in je online cursus is om de webadressen op te slaan van de bronnen die je gebruikt. In plaats van een vijfcijferig ISBN-nummer in te typen, typ je het ISBN-nummer in. Opgemerkt moet worden dat veel universiteiten en hogescholen het downloaden van webadressen niet officieel ondersteunen, maar in plaats daarvan tekstdocumenten leveren die kunnen worden geopend met de applicatie die je hebt gekozen om te gebruiken. Kijk in de handleiding welke toepassingen uw computer nodig heeft om het webadres te bekijken of klik op de link "Downloads" onder uw besturingssysteem om te zien welke programmas u misschien al op uw computer hebt geïnstalleerd. Als uw internetbrowser de gedownloade inhoud niet ondersteunt, opent u de webpagina in uw webbrowser en gaat u naar de aangewezen website voor de bron.